3-delt m/kaninpels vekt fra 800 g til 4 kg

Legg i ønskelisten
Pris
Login for Price
3-delt m/kaninpels vekt fra 800 g til 4 kg

Denne 3-delte dummymodellen leveres med heldekkende pels fra kanin. Den leveres i flere forskjellige vektklasser fra 0,8 til 4 kg. 

Denne spesielle 3-delers dummyen simulerer perfekt formen på viltet. Den er egnet for jakttrening. Den 3-delte dummy gir hunden en riktig trening på henting av viltet. Hunden må holde dummyen nøyaktig på midten, mens de to andre delene henger. Dette forhindrer hunden i å riste på dummyen.

Nakkemusklene til hunden trenes opp til å bli sterkere med forskjellige vekter på dummyene (fra 800 gram opp til 4 kg)

SKU
3-delt-m/kaninpels
På lager

Hvis du ønsker å gjøre treningen mer reelt, anbefaler vi at du kan benytte vår "Viltvitring/duft"

  • Lengde: ca.64 cm
  • Tykkelse: ca.10 cm
  • 800 grams modellen er litt slankere (juniordummy)
  • Material: 100 % sterk canvas.

Leveres i 0,8 kg, 1,5 kg, 2 kg, 2,5 kg, 3 kg, 3,5 kg, 4 kg

 

Sikkerhetstips!

Er du ny med denne slags hundetrening, oppfordrer vi at du er forsiktig. Disse trening verktøyene er ikke leketøy, og er ikke ment for og dra og leke med. En dummy erstatter treningsvilt og dens formål er å trene apportering og jaktpraksis. Det er viktig at du ikke lar hunden din være uten tilsyn med dummyen, og du bør ikke la hunden din tygge på dummyen.

Skulle dummyen være fuktig/våt etter trening, la de lufttørke fritt, ikke la de ligge i direkte sollys. Det anbefales å lagre treningsdummyene på et tørt sted.

 
For å unngå mulig skader på selv eller din hund, bør du med å sjekke treningsutstyret før trening/regelmessig. Skulle det være noen form for skade på utstyret, bør du ta en vurdering om du kan bruke det, eller om det bær kastes.

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!