Acme Thunderer NO. 560

Legg i ønskelisten
Pris
Login for Price
Acme Thunderer NO. 560

ACME Thunder fløyte nr. 560 – En utmerket fløyte til hundetrening  

ACME Thunder No. 560 er den fløyten du finner på de totonede fløytene no.642 og no.643.  Denne fløyten passer utmerket til hundetreningen, både i den tette krattskogen og på fjellet. Det spiller ikke så mye rolle om det er sterk vind eller regn. Det er derfor denne er populær over hele verden.     

Fløyten er spesielt god over avstand og fungerer veldig bra til alt fra hund trening til sportsarenaene både inne og ute som fotball eller håndball. 

Det er garantert identisk tone for fløyter med samme nummer. Fløytene er produsert i plast og fungerer uavhengig av ytre forhold.

SKU
A-NO.560
På lager

Det er garantert identisk tone for fløyter med samme nummer. Fløytene er produsert i plast og fungerer uavhengig av ytre forhold.

  • ACME Model: No.560
  • Frekvens: 3.200 Hz
  • Volum: 102 db
  • Materiale: Plast
  • Lengde: 50 x 17 x 18mm
  • Vekt: 8 gram
  • Produsent: ACME, Birmingham, England

ACME-fløyter er laget av plast og frekvensstandardisert. Hver fløyte er merket med et preget tall, som står for en bestemt tone eller frekvens. Fløytesignalene er alltid klare og presise, og triller-lyden (deep triller) med en enkelt høy tone kan ikke overblåses. Munnstykkene til disse hundefløytene er lange nok og har en liten avrundet kant for å bli holdt komfortabelt i munnen.

Skulle du være uheldig miste en fløyte, kan denne enkelt erstattes/byttes ut med en fløyte med samme nummer. Lyden vil forbli nøyaktig den samme.

 

ACME Whistles i Birmingham, England har produsert verdens fineste fløyter siden 1870. De er verdens ledende, ligger i forkant med innovasjon, håndverk og kvalitet.

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!