Acme Thunderer No.658

Legg i ønskelisten
Pris
Login for Price
Acme Thunderer No.658

ACME Thunder fløyte nr. 658 – Dette er den største modellen  

ACME Thunder No. 658 er en stor modell, den perfekte fløyta når været utendørs blir utrivelig og kaldt.  

Få oppmerksomhet under sporter som fotball og hockey hvor du kan kontrollere banen med denne klassiske store Thunderer Acme-fløyten. Denne fløyten er utviklet ved hjelp av ACME høyteknologiske forskning og har et høyt, dypt rullende triller tone som er perfekt for å signalisere Fotball-spillere ute på banen. Dette ekstremt holdbare verktøyet tåler alle værforhold. Laget av polykarbonat, den er bitebestandig og har lengre levetid enn vanlig plast.

Det er garantert identisk tone for fløyter med samme nummer. Fløytene er produsert i plast og fungerer uavhengig av ytre forhold.

SKU
A-No.658
På lager

Det er garantert identisk tone for fløyter med samme nummer. Fløytene er produsert i plast og fungerer uavhengig av ytre forhold.

  • ACME Model: No.658
  • Knusesikker
  • Dyptone, lite forstyrrende av vind og vær.
  • Materiale: Plast
  • Vekt: 27 gram
  • Produsent: ACME, Birmingham, England

ACME-fløyter er laget av plast og frekvensstandardisert. Hver fløyte er merket med et preget tall, som står for en bestemt tone eller frekvens. Fløytesignalene er alltid klare og presise, og triller-lyden (deep triller) med en enkelt høy tone kan ikke overblåses. Munnstykkene til disse hundefløytene er lange nok og har en liten avrundet kant for å bli holdt komfortabelt i munnen.

Skulle du være uheldig miste en fløyte, kan denne enkelt erstattes/byttes ut med en fløyte med samme nummer. Lyden vil forbli nøyaktig den samme.

 

ACME Whistles i Birmingham, England har produsert verdens fineste fløyter siden 1870. De er verdens ledende, ligger i forkant med innovasjon, håndverk og kvalitet.

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!