ACME Tornado fløyte NO. 635 – En utmerket fleksibel fløyte

Legg i ønskelisten
Pris
Login for Price
ACME Tornado fløyte NO. 635 – En utmerket fleksibel fløyte

ACME Tornado fløyte nr. 635 – En utmerket fleksibel fløyte   

ACME Tornado No.635 er merkbar på grunn av sin uvanlige flat og kantete form - den ligger perfekt i hånden slik at den umiddelbart er klar til bruk. Tre luftuttak gir en ekstremt gjennomtrengende, høy og høy tone. Siden de enkelte lydfrekvensene er overlagret, oppfattes denne skarpe fløyten umiddelbart og ekstremt bra. Dommere i sportsligaene rundt om i verden bruker denne sportsfløyta, enten det er i fotball, basketball, rugby eller volleyball og håndball.

Det er garantert identisk tone for fløyter med samme nummer. Fløytene er produsert i plast og fungerer uavhengig av ytre forhold.

SKU
A-No.635
På lager

Det er garantert identisk tone for fløyter med samme nummer. Fløytene er produsert i plast og fungerer uavhengig av ytre forhold.

  • ACME Model: No.635
  • Frekvens: 3.800 Hz
  • Volum: 120 db
  • Materiale: Plast
  • Lengde: 50 x 22 x 21mm
  • Vekt: 6 gram
  • Produsent: ACME, Birmingham, England

ACME-fløyter er laget av plast og frekvensstandardisert. Hver fløyte er merket med et preget tall, som står for en bestemt tone eller frekvens. Fløytesignalene er alltid klare og presise, og triller-lyden (deep triller) med en enkelt høy tone kan ikke overblåses. Munnstykkene til disse hundefløytene er lange nok og har en liten avrundet kant for å bli holdt komfortabelt i munnen.

Skulle du være uheldig miste en fløyte, kan denne enkelt erstattes/byttes ut med en fløyte med samme nummer. Lyden vil forbli nøyaktig den samme.

 

ACME Whistles i Birmingham, England har produsert verdens fineste fløyter siden 1870. De er verdens ledende, ligger i forkant med innovasjon, håndverk og kvalitet.

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!