ACME Tornado No. 636 "Slim"

Legg i ønskelisten
Pris
Login for Price
ACME Tornado No. 636 "Slim"

ACME Tornado fløyte nr. 636 – Kanskje en av de meste berømte fløytene   

Har du visjonen om at hunden din umiddelbart vil lytte til kommandoen din, slutte å bevege seg, snu og komme tilbake? For å gjøre dette må du først kondisjonere det med hunden din. Denne kanskje den mest kjente fløyten i verden kan brukes som signalfløyte eller som en nødfløyte. Takket være de tre luftuttakene kan du oppnå en veldig høy signaleffekt med et volum på 117 dB. Du kan til og med nå hunder som av og til (vil) overhøre lyden med denne hundefløyten. Enten for hundetrening eller for utendørsaktiviteter som fotturer, seiling og vannsport: Den veldig flate acme fløyten har ikke en perle og genererer dermed høyfrekvente toner som kan høres på lang avstand, selv i veldig støyende omgivelser

Det er garantert identisk tone for fløyter med samme nummer. Fløytene er produsert i plast og fungerer uavhengig av ytre forhold.

SKU
A-NO.636
På lager

Det er garantert identisk tone for fløyter med samme nummer. Fløytene er produsert i plast og fungerer uavhengig av ytre forhold.

  • ACME Model: No.636
  • Frekvens: 1.900-3.200 Hz
  • Volum: 117 db
  • Materiale: Plast
  • Lengde: 48 x 18 x 6mm
  • Vekt: 6 gram
  • Produsent: ACME, Birmingham, England

ACME-fløyter er laget av plast og frekvensstandardisert. Hver fløyte er merket med et preget tall, som står for en bestemt tone eller frekvens. Fløytesignalene er alltid klare og presise, og triller-lyden (deep triller) med en enkelt høy tone kan ikke overblåses. Munnstykkene til disse hundefløytene er lange nok og har en liten avrundet kant for å bli holdt komfortabelt i munnen.

Skulle du være uheldig miste en fløyte, kan denne enkelt erstattes/byttes ut med en fløyte med samme nummer. Lyden vil forbli nøyaktig den samme.

 

ACME Whistles i Birmingham, England har produsert verdens fineste fløyter siden 1870. De er verdens ledende, ligger i forkant med innovasjon, håndverk og kvalitet.

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!