Andedummy 400 eller 600 gram

Legg i ønskelisten
Pris
Login for Price
Andedummy 400 eller 600 gram

Denne serien med andedummyer leveres i 400 og 600 gram. Disse er spesielt utviklet for hundens arbeid mot villfugler. Takket være kroppsformen på villfugldummyen inkludert vingene, lærer hunden under treningen å holde viltet ordentlig og det gjør det enklere å bytte til ekte vilt.

Andedummyen er produsert i tøft og slitesterkt nylon og designet, som en erstatning for en ekte fugl i arbeidet med ville fugler. Takket være det lange oransje tauet er andedummyen perfekt egnet for trening for lengre avstander. Det brukes oransje tau fordi det ikke er så synlig for hunder, men hundetreneren kan se det veldig tydelig. I tillegg, takket være to kontrasterende farger, kan du trene bedre markeringer. Uansett hvilken bakke og bakgrunn du trener mot, er den flygende dummyen mye bedre synlig for hunden din.

SKU
Andedummy
På lager

På grunn av den spesielle fyllingen i dummyen flyter den også på vannet og er derfor egnet for både land- og vanntrening.

Dummyen er laget av høykvalitets holdbare materiale. 

Hvis du ønsker å gjøre treningen mer reelt, anbefaler vi at du kan benytte vår "Viltvitring/duft"

  • Vekt: 400 eller 600 gram
  • 400 gram: ca 35 x 8 cm
  • 600 gram: ca 36 x 10 cm
  • Material: 100 % sterk canvas.

 

Sikkerhetstips!

Er du ny med denne slags hundetrening, oppfordrer vi at du er forsiktig. Disse trening verktøyene er ikke leketøy, og er ikke ment for og dra og leke med. En dummy erstatter treningsvilt og dens formål er å trene apportering og jaktpraksis. Det er viktig at du ikke lar hunden din være uten tilsyn med dummyen, og du bør ikke la hunden din tygge på dummyen.

Skulle dummyen være fuktig/våt etter trening, la de lufttørke fritt, ikke la de ligge i direkte sollys. Det anbefales å lagre treningsdummyene på et tørt sted.

 
For å unngå mulig skader på selv eller din hund, bør du sjekke treningsutstyret før trening/regelmessig. Skulle det være noen form for skade på utstyret, bør du ta en vurdering om du kan bruke det, eller om det bør kastes.

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!