Dokkens Liten Krikkand

Legg i ønskelisten
Pris
Login for Price
Dokkens Liten Krikkand

Tom Dokkens serie med treningsfugler gir hunden din en naturlig viltfuglfølelse med best mulig forutsetning, for innlæring av riktig grep og innlevering av villfugler. Disse treningsfuglene er meget naturtro, og er patentert design fra Dokken's ™.

SKU
T200
Ikke på lager

Treningsfuglene er laget av mykt skummateriale, noe som gir hunden en naturlig viltfølelse. Hodet og føttene er laget av veldig hard plast. Det harde frittsvingende hodet gir treningsfuglen ekstra realisme. Dokkens treningsfugler oppfordrer hunden din til å ta riktige hentinger og grep.

Treningsfuglene flyter i vann selv om de er punkterte.

Med en naturlig vekt som en død fugl og bruk av treningsdufter/vitringer, er dette treningshjelpemiddelet et must for jakthunden din. Dette stimulerer til en perfekt jakttrening sammen med din hund.

 

Materiale: Polyuretanskum

Vekt: ca. 250 g

Lengde: ca. 32 cm + tau

Diameter: ca. 7,5 cm

 

Valg av treningsfugl

En treningsfugl med lysere kropp er mer synlig enn mørk kropp. Det er derfor mulighet til å øke vanskelighetsgraden med fugler som har en mørk og en lys side. I det fuglen kastes er det 50/50 sjanse for lys eller mørk side som synes, noe som også gir en variasjon i treningen. Noen fugler har også sjatteringer med lyse og mørke nyanser. Ellers finnes det hele mørke treningsfugler, og en oransje fugl til de vanskeligste søkene.   

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!