Fuglepigger - Smal i rustfritt stål - beskyttende bredde opptil 100 mm

Legg i ønskelisten
Pris
Login for Price
Fuglepigger - Smal i rustfritt stål - beskyttende bredde opptil 100 mm

Fuglepigg – smal model

Denne smale kraftige modellen er spesielt godt egnet for bruk på smalere utspring, reklameskilt, bjelker og lignende.

Høyde på piggene: 112 mm

Beskyttende bredde: opptil 100 mm

En strimmel-lengde: 333 mm (det går 3 stk pr.meter)

Beskyttelse område opptil: 100 x 333 mm

  

En strimmel-lengde består av 10 pigger

 

 

SKU
UT-BIRD05A
På lager

Fuglepigger - sikring mot uønskede fugler

Human sikring mot fugler

Fugler som duer, måker, svaler osv. kan gjøre store skader på bygninger. De tilgriser fasader og lager bråk. Har man først fått et problem, blir problemet sjelden borte av seg selv. Den største utfordringen er duer, når de finner seg til rette skal det mye til for å få dem vekk.  

 

Fuglepiggene er laget for det nordiske klimaet 

Fuglepiggene vi fører er produsert i England, av Europas ledende produsent av fuglepigger, og de har produsert fuglepigger i over 25 år. Disse fuglepiggene benyttes av profesjonelle skadedyrfirmaer og privatpersoner over hele verden.

Fuglepiggene er produsert av rustfritt stål (AISI 304), og polykarbonat (basen). Fuglepiggene har en rustgaranti på 25 år.

 - Monter piggene der hvor du har problemer med de uønskede fuglene. Piggene har en fleksibel base, dette gjør det mulig for montering på buede og ovale   -     overflater som for eksempel logoer m. m. Piggene er lette å montere med spiker, lim eller strips på de stedene du ønsker.

  • - Piggene forhindrer at fuglene setter seg på overflaten der piggene er montert. Piggene er ikke dødelig for fuglene, men er skremmende og irriterende for dem. 
  • - Piggene fungerer effektivt mot tilgrising av tak og fasader, og eliminerer fuglenes naturlige oppholdssteder. 

 

Montering/oppsett

Generelt bør tuppen på piggen stikke minst ½-1 cm på utsiden av kanten der du skal montere, baselisten bør ikke plasseres mer enn et par cm inn fra kanten. Det bør heller ikke være mer enn       6-7 cm mellom piggraden og veggen, eller neste piggrad hvis dette er behovet. Det er vanlig at det brukes flere av piggmodellene for å tilpasses til gesimsen/kanten.

VIKTIG! Før full montering, utfør alltid en 24 timers limtest på en remse med fuglepigger mot underlaget som piggene er planlagt festet på. Dette gjøres for å sikre limets festeegenskap mot det aktuelle underlaget. Vi anbefaler at du bruker en fugepistol for jevnere påføring av limet.

 

Behov for større mengder fuglepigger?

Har du et prosjekt som krever større mengde varer fra oss, ta kontakt for forslag til et oppsett, for evt. vareprøver, eller få tilgang til gode priser på post@skadedyrsikring.no

 

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!