Kanin dummy 250, 500 eller 1000g

Legg i ønskelisten
Kanin dummy 250, 500 eller 1000g

Serien med pelsdummyer leveres i 250, 500 og 1000 gram - Disse dummyene er helt dekket med kaninpels. De er perfekt for å simulere arbeid med pelsvilt. Uerstattelig i jaktopplæring, spesielt i kombinasjon med dufter, tilbyr det utmerket opplæring av korrekt sporing, jakt og henting før du bruker ekte vilt. Dummyene i pelsserien er lette å kaste takket være det ergonomisk designede kastehåndtaket. 

Dummyene er laget av høykvalitets holdbare materiale. Helt dekket med kaninpels.

SKU
Kanin-dummy
Ikke på lager

 

Hvis du ønsker å gjøre treningen mer reelt, anbefaler vi at du kan benytte vår "Viltvitring/duft"

 

Pelsdummyen på 250 gram er spesielt designet for de ungehundene

Den er perfekt for valper og unge hunder. Takket være kortere og avrundet kropp er det lett å lære hunden riktig grep i midten. 

 

Pelsdummyen på 500 gram for mindre bitt er dummyen som er spesiallaget for hunder med liten snute vektklassen som er den vanligst treningsdummyen.

 

Pelsdummyen på 500 gram er vektklassen som er den vanligst treningsdummyen.

Takket være kortere og avrundet kropp er det lett å lære hunden riktig grep i midten. Lett å kaste takket være det ergonomisk designede kastehåndtaket. 

Pelsdummyen på 1000 gram er dummy som gjerne brukes for forberedelser før jakt og lignende.

  • 250 gram: ca.22 x 5 cm
  • 500 gram (mindre bitt): ca.25 x 5 cm
  • 500 gram: ca.27 x 7 cm 
  • 1000 gram: ca.28 x 7 cm 
  • Material: 100 % sterk canvas og pels.

 

Sikkerhetstips!

Er du ny med denne slags hundetrening, oppfordrer vi at du er forsiktig. Disse trening verktøyene er ikke leketøy, og er ikke ment for og dra og leke med. En dummy erstatter treningsvilt og dens formål er å trene apportering og jaktpraksis. Det er viktig at du ikke lar hunden din være uten tilsyn med dummyen, og du bør ikke la hunden din tygge på dummyen.

Skulle dummyen være fuktig/våt etter trening, la de lufttørke fritt, ikke la de ligge i direkte sollys. Det anbefales å lagre treningsdummyene på et tørt sted.

 
For å unngå mulig skader på selv eller din hund, bør du med å sjekke treningsutstyret før trening/regelmessig. Skulle det være noen form for skade på utstyret, bør du ta en vurdering om du kan bruke det, eller om det bær kastes.

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!