Kurved/mønestein fuglevaierbaser - m/5 variable høyder på piggene

Legg i ønskelisten
Pris
Login for Price
Kurved/mønestein fuglevaierbaser - m/5 variable høyder på piggene

Kurvet fuglevaierbase for mønestein m.m leveres m/5 stk stålpigger

Denne modellen benyttes ofte på toppen av taket på mønestein. Den kurvede fuglevaierbasen med piggene har en lavsynlighet. Vaiersystemet er avskrekkende for duer og måker.

Hver fuglevaierbase leveres med 5 stk stålpigger med varierende lengde ferdig montert i sammen.  

En strimmel-lengde: 150 mm.

  

Det anbefales at det benyttes en fjør for hver 2 meter med vaier og vaierbase.

Fjær, vaier og endehylse selges hver for seg.  

 

SKU
UT-BIRD208
På lager

Human sikring mot fugler

Fugler som duer, måker, svaler osv. kan gjøre store skader på bygninger. De tilgriser fasader og lager bråk. Har man først fått et problem, blir problemet sjelden borte av seg selv. Den største utfordringen er duer, når de finner seg til rette skal det mye til for å få dem vekk.  

Fuglevaierbasene med pigger er laget for det nordiske klimaet

Fuglevaierbasene vi fører er produsert i England, av Europas ledende produsent av fuglesikringsutstyr, og de har også produsert fuglepigger i over 25 år. Disse fuglevaierbasene benyttes av profesjonelle skadedyrfirmaer og privatpersoner over hele verden.

Montering/oppsett

Kjøper du de ferdige pakkene kan disse håndtere mange forskjellige kombinasjoner av dybde og lengde. Vaierbasene kan deles enkelt ved og klippe eller bøyde de ved anbefalt spor, slik at de passer perfekt til dybden på en hvilken som helst kant og bare limes på plass. Tillat 24 timer for limet skal herde før du monterer vaierne.  Hvis platået er dypere enn den ferdig monterte vaierbasen, legger du ganske enkelt til en ekstra vaierbase for å tilpasse plassen som skal dekkes.

Vi foreslår å krympe stålvaierne med maksimalt 2 meter strekk for å sikre stabilitet, stramhet og styrke. For en kant over 2 meter, legg bare en ny vaierbase med stålvaier til den andre siden av sluttposten og fortsett å feste det i 2 meter lengder til slutten av kantene.

Du vil legge merke til at pakken din vil bli levert med at hver vaierbase inneholder 11 stålpigger med vaierfeste. Vi anbefaler at du i alle situasjoner fester en stålvaier til hver av piggene, spesielt hvis kanten dette skal festes på er landingsområde med høytrykk. Dette betyr et område hvor duer regelmessig lander og / eller bruker det som et hvilested- eller rugested.

VIKTIG! Før full montering, utfør alltid en 24 timers limtest på en remse med vaiersystemene mot underlaget som vaierene er planlagt festet på. Dette gjøres for å sikre limets festeegenskap mot det aktuelle underlaget. Vi anbefaler at du bruker en fugepistol for jevnere påføring av limet.

 

Behov for større mengder fuglevaierbaser?

Har du et prosjekt som krever større mengde varer fra oss, ta kontakt for forslag til et oppsett, for evt. vareprøver, eller få tilgang til gode priser på post@skadedyrsikring.no.

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!