Pocket markering 80 eller 150g

Legg i ønskelisten
Pris
Login for Price
Pocket markering 80 eller 150g

Pocket markering dummyen på 80 eller 150 gram – Kan enkelt legges i lommen, slik at du ikke trenger en dummybagg eller dummyvest, du kan da enkelt trene på dine turer.

Takket være den lille størrelsen kan du være sikker på at hunden din egentlig funger denne best på søk. Denne er også ideell for tidlig valpelæring.  

SKU
Pocket-dummy-markering
På lager

Dummyen er laget av høykvalitets holdbare materiale. 

Hvis du ønsker å gjøre treningen mer reelt, anbefaler vi at du kan benytte vår "Viltvitring/duft"

  • Vekt: 80 eller 150 gram
  • 80 gram: ca.12 x 4,5 cm 
  • 150 gram: ca.15,5 x 5 cm
  • Material: 100 % sterk canvas.

Sikkerhetstips!

Er du ny med denne slags hundetrening, oppfordrer vi at du er forsiktig. Disse trening verktøyene er ikke leketøy, og er ikke ment for og dra og leke med. En dummy erstatter treningsvilt og dens formål er å trene apportering og jaktpraksis. Det er viktig at du ikke lar hunden din være uten tilsyn med dummyen, og du bør ikke la hunden din tygge på dummyen.

Skulle dummyen være fuktig/våt etter trening, la de lufttørke fritt, ikke la de ligge i direkte sollys. Det anbefales å lagre treningsdummyene på et tørt sted.

 
For å unngå mulig skader på selv eller din hund, bør du sjekke treningsutstyret før trening/regelmessig. Skulle det være noen form for skade på utstyret, bør du ta en vurdering om du kan bruke det, eller om det bær kastes.

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!