Speedy m/kaninpels - 250 el. 500 gram

Legg i ønskelisten
Pris
Login for Price
Speedy m/kaninpels - 250 el. 500 gram

Speedyserien med heldekket pels leveres i 250 eller 500 gram – takket være den lange sorte stroppen i stedet for det klassiske håndtaket, er dummyen perfekt egnet for trening for lengre avstander. Pelsen gjør at de er perfekte for å simulere arbeid med pelsvilt. Uerstattelig i jaktopplæring, spesielt i kombinasjon med dufter.

Speed dummyen flyr raskere og lengre med samme kraft og innsats. Det gjør denne dummyen til mer interessant enn en standard dummy. Den har en avrundet og kort kropp som gir et bedre og riktig grep på midten.

Dummyene er laget av høykvalitets holdbare materiale, hvor dummyen er heldekket med pels.

SKU
Speedy-kaninpels
På lager

Hvis du ønsker å gjøre treningen mer reelt, anbefaler vi at du kan benytte vår "Viltvitring/duft"

  • Vekt: 250 eller 500 gram
  • 250 gram: ca.22 x 6 cm
  • 500 gram: ca. 26 x 7 cm
  • Material: 100 % sterk canvas og pels

Sikkerhetstips!

Er du ny med denne slags hundetrening, oppfordrer vi at du er forsiktig. Disse trening verktøyene er ikke leketøy, og er ikke ment for og dra og leke med. En dummy erstatter treningsvilt og dens formål er å trene apportering og jaktpraksis. Det er viktig at du ikke lar hunden din være uten tilsyn med dummyen, og du bør ikke la hunden din tygge på dummyen.

Skulle dummyen være fuktig/våt etter trening, la de lufttørke fritt, ikke la de ligge i direkte sollys. Det anbefales å lagre treningsdummyene på et tørt sted.

 
For å unngå mulig skader på selv eller din hund, bør du med å sjekke treningsutstyret før trening/regelmessig. Skulle det være noen form for skade på utstyret, bør du ta en vurdering om du kan bruke det, eller om det bær kastes.

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!