VarioCage Double – Dobbeltbur

Legg i ønskelisten
Pris
Login for Price
VarioCage Double – Dobbeltbur

VarioCage Double – Dobbeltbur

To hunder kan sitte fra hverandre uten å nå hverandre. Hvis en av hundene trenger mer plass enn den andre, kan skilleveggen justeres sideveis. Skilleveggen kan demonteres for å tilby en stor hund hele plassen.

Markedets sikreste hundebur for SUV, stasjonsvogn og semi-stasjonsvogn. Dette buret er ment å stå bak baksetet. Teleskopisk konstruksjon som maksimerer plassen for hunden din. Innebygd deformasjonssone reduserer risikoen for rygg-, nakke- og hodeskader hos baksetepassasjerene dersom ulykken skulle inntreffe.

 

VarioCage er et trygt og veldig praktisk hundebur for biler med terskel ved åpningen av bagasjerommet.

Med noen få enkle innslag blir dybden tilpasset akkurat din bil. Takket være at døren er hevet, åpnes den over terskelen til bagasjerommet.

TRYKK HER! FOR Å SE Om MODELLEN PASSER TIL BILEN DIN

MIM VarioCage er svenskprodusert. Produksjon og design gjøres av MimSafe i Sverige.

SKU
VarioCage-Double
På lager

Buret i VarioCage Double serien leveres i flere ulike størrelser:

  • S: Dybde (min-maks) 730-990 mm, Bredde: 930 mm, Høyde: 590 mm, Vekt: 32 kg

S: modellen er 590 mm høy, noe som betyr 570 mm indre høyde og at den generelt er egnet for hunder opp til 52 cm høyde. Buret er justerbart i dybden. Skilleveggen er inkludert.

  • M: Dybde (min-maks) 760-1030 mm, Bredde: 930 mm, Høyde: 650 mm, Vekt: 35 kg

M: modellen er 650 mm høy, noe som betyr 630 mm indre høyde og at den generelt er egnet for hunder opp til 58 cm høyde. Buret er justerbart i dybden. Skilleveggen er inkludert.

  • L: Dybde (min-maks) 760-1030 mm, Bredde: 990 mm, Høyde: 650 mm, Vekt: 36 kg

L: modellen er 650 mm høy, noe som betyr 630 mm indre høyde og at den generelt er egnet for hunder opp til 58 cm høyde. Buret er justerbart i dybden. Skilleveggen er inkludert.

  • L+: Dybde (min-maks) 810-1030 mm, Bredde: 990 mm, Høyde: 690 mm, Vekt: 38 kg

L+: modellen er 690 mm høy, noe som betyr 670 mm indre høyde og at den generelt er egnet for hunder opp til 62 cm høyde. Buret er justerbart i dybden. Skilleveggen er inkludert.

  • XL: Dybde (min-maks) 810-1030 mm, Bredde: 990 mm, Høyde: 715 mm, Vekt: 39 kg

XL: modellen er 715 mm høy, noe som betyr 695 mm indre høyde og at den generelt er egnet for hunder opp til 64 cm høyde. Buret er justerbart i dybden. Skilleveggen er inkludert.

  • XXL: Dybde: (min-maks) 810-1030mm, Bredde: 1060 mm, Høyde: 715 mm, Vekt: 41 kg

XXL: modellen er 715 mm høy, noe som betyr 695 mm indre høyde og at den generelt er egnet for hunder opp til 64 cm høyde. Buret er justerbart i dybden. Skilleveggen er inkludert.

  • XXL+: Dybde: (min-maks) 820-1060mm, Bredde: 1060 mm, Høyde: 780 mm, Vekt: 44 kg

XXL+: modellen er 780 mm høy, noe som betyr 760 mm indre høyde og at den generelt er egnet for hunder opp til 71 cm høyde. Buret er justerbart i dybden. Skilleveggen er inkludert.

  • MAKSIMUM: Dybde: (min-maks) 920-1160 mm, Bredde:1060 mm, Høyde: 8450 mm, Vekt: 57 kg

MAKSIMUM: Denne modellen er 845 mm høy, noe som betyr 825 mm innvendig høyde og at den generelt er egnet for hunder opp til 77 cm høyde. Buret er justerbart i dybden. Skilleveggen er inkludert.

 

 

Sikkerhet fremfor alt – Optimal sikkerhet for mennesker og dyr

MIM har vært på markedet med sikkerhetsprodukter til bil i mer enn 20 år. Sikkerheten til MIM hundebur er dokumentert gjennom hundrevis av kollisjonstester og regnes som de sikreste på markedet.

Materialvalg

Hundeburene er laget i stål og pulverlakkert i grå og svarte nyanser. Burene låses med en kraftig haspe som kan kombineres med nøkkel- lås. Burene har optimal lufting og ingen detaljer som kan skade hunden. Ved en eventuell ulykke finnes en nødutgang bak.

MIM hundeburene er stille – ingen skramling!

Justering i dybden

MIM hundebur maksimerer plassen for hunden din uten å gå på bekostning av sikkerheten.

To-trinns lås

Døren lukkes i to trinn for å sikre at buret forblir lukket i tilfelle en kollisjon. Akkurat som døren til en bil.

Sikker lagring

Når dyrene dine trenger luft, er sikkerhet garantert takket være låsesystemet.

 

Nødluke/utgang på hundeburet

Skulle det oppstår en situasjon at døren er sperret, er det en nødutgang på buret. Med noen få enkle håndtak kan hele ryggen fjernes.

Kollisjonssikker fra alle kanter

VarioCage er kollisjonstestet for situasjoner med frontkollisjon, bak kollisjon og velte, noe som er verdens unik. Krasjprøvene ble utført ved SP, Technical Research Institute of Sweden i henhold til krasjmetoden SPCT (Safe Pet Crate Test).

Deformasjonssone Ved en eventuell påkjørsel bakfra

 

Ved en eventuell påkjørsel bakfra skal buret presses sammen på en kontrollert måte i samsvar med bilens deformasjonssoner. Det innebærer at buret ikke skyver baksetet frem eller splintres, noe som reduserer skaderisiko for både passasjerer og hund.

Place CMS block with id "product-extra-tab" here

Din norske spesialbutikk på nett. Vil du ha oss her i morgen, bruk oss i dag!